در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 19 دی 1403
nus.ac.ir

امام جمعه میانه: با تبدیل علم به فناوری می‌توان به تجاری سازی علم و در نتیجه به تولید ثروت و رشد اقتصادی دست پیدا کرد

در راستای اجرای دستورالعمل ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای، رئیس و همکاران آموزشکده فنی میانه جلسه ای با حضور امام جمعه شهرستان و مدیران عامل کارخانجات فولاد آذربایجان، تیوا صنعت و گیربکس سازی در دفتر امام جمعه میانه تشکیل دادند و راههای ارتقا سطح همکاری ها و ارتباط دوسویه بین صنعت و دانشگاه را مورد بررسی قرار دادند.

حجت الاسلام محمدی؛ امام جمعه شهرستان میانه با تأکید بر ضرورت ادامه همکاری دو سویه بین دانشگاه و صنعت با هدف تبدیل علم به فناوری و کاربردی کردن علوم اظهار داشت: در واقع با تبدیل علم به فناوری می‌توان به تجاری سازی علم و در نتیجه به تولید ثروت و رشد اقتصادی دست پیدا کرد.

در این دیدار دکتر کریمی؛ رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای میانه بر لزوم ارتباط سازنده بین آموزشکده فنی میانه با صنایع موجود در شهرستان تاکید کرد و افزود: تقویت ارتباط و همکاری بین دانشگاه و صنعت به نفع طرفین است. وی استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه را برای ارتقا سطح کیفی تولیدات، صرفه جویی در هزینه های تولید و مصرف انرژی،برگزاری دوره های مهارت افزایی برای نیروی انسانی شاغل در این صنایع لازم و ضروری خواند. دکتر کریمی رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای را تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای صنایع دانست و بکارگیری فارغ التحصیلان دانشگاه در این کارخانجات را خواستار شد.

در همین راستا دومین جلسه ارتباط با صنعت در محل کارخانه گیربکس سازی میانرو با حضور مدیرعامل و اعضای هیأت رئیسه این واحد صنعتی و رئیس ، مسئولان،اساتید و جمعی از دانشجویان آموزشکده میانه برگزار شد و طی این جلسه بازدیدی هم از واحدهای مختلف کارخانه به عمل آمد. در ادامه طی مذاکراتی که بین مسئولین آموزشکده فنی میانه با مدیرعامل و مدیران فنی کارخانه صورت گرفت مقرر گردید: 1-آموزش تخصصی  نیروی انسانی شاغل در کارخانه توسط اساتید آموزشکده با برگزاری دوره های آموزشی مختلف انجام شود. 2-دانشجویان آموزشکده میانه به عنوان کارآموز به این واحد صنعتی معرفی شوند. 3-مجوز بازدید دوره ای از کارخانه طی هر سالتحصیلی برای دانشجویان رشته مکانیک خودرو صادر گردد. 4-مسئولان کارخانه گیربکس سازی متعهد شدند برای تجهیز کارگاه های مکانیک خودرو آموزشکده میانه در حد وسع همکاری نمایند. 5-بکارگیری فارغ التحصیلان آموزشکده میانه با توجه به دارا بودن تخصص و مهارت لازم در اولویت قرار گیرد. 6-همکاری های علمی و فنی بین آموزشکده میانه و کارخانه گیربکس سازی در جهت ارتقا سطح کیفی تولیدات، صرفه جویی در هزینه های تولید و مصرف انرژی