در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 19 دی 1403
nus.ac.ir

امام جمعه میانه: توسعه و پیشرفت آموزشکده فنی و حرفه ای میانه باید اولویت اصلی مسئولین شهرستان باشد

 

دومین جلسه شورای عالی آموزش شهرستان میانه در سال جاری با حضور امام جمعه،فرماندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، رئیس شبکه بهداشت و درمان،مدیر آموزش و پرورش میانه و رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در محل دانشگاه پیام نور میانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای میانه، حجت الاسلام والمسلمین محمدی در این جلسه با بیان اینکه تشکیل شورای آموزش عالی شهرستان اقدام بجا و مؤثری بود که در گذشته صورت گرفت و لازم است تدوام داشته باشد اظهارداشت: اینکه رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در یک جلسه کنار هم بنشینند ، مسائل و مشکلات مجموعه های آموزشی خود را در حضور مسئولین ارشد شهرستان با ارئه راهکار بیان کرده و پیگیر رفع آنها باشند وحتی فارغ از بحث رقابت بین دانشگاهی، گاهاً  امکانات و ملزومات خود را در اختیار یکدیگر قرار بدهند بسیار ارزشمند است و از این جهت بنده تأکید دارم که جلسات شورای آموزش عالی منشا خیر است و باید تداوم داشته باشد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گفت: رؤسای دانشگاه ها در کنار پیگیری مشکلات بودجه ای،زمین،ساختمان،تجهیزات و امکانات سخت افزاری مجموعه های آموزشی خود، باید به مسئله مهم آموزش و پژوهش نیز توجه جدی داشته باشند و بدانند دانشجویانی که آموزش داده و تربیت می کنند در حد انتظار و نیاز جامعه باشد تا از نظر تأمین نیروهای متخصص و کارآمد در آینده با مشکل مواجه نشویم. امام جمعه میانه همچنین توجه به آموزش های فنی و حرفه ای را نیاز امروز جامعه خوانده و تأکید کرد:  توسعه و پیشرفت آموزشکده فنی و حرفه ای میانه باید اولویت اصلی مسئولین شهرستان باشد.


معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با اشاره به اینکه شهرستان از نظر دانشگاهی رو به رشد بوده و به سمت توسعه گام بر می دارد گفت: میانه از  ظرفیت لازم برای توسعه دوره های تحصیلات تکمیلی برخوردار است .

مسعود سعادتی در جلسه شورای آموزش عالی شهرستان؛ راه اندازی دانشکده پرستاری را یکی از مهمترینها در توسعه دانشگاهی و جهت تامین نیروی لازم در حوزه بهداشت و درمان عنوان نمود.وی بر رفع مشکل تهاتر پیام نور با دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد و افزود:  فرمانداری میانه بر اساس توافقات انجام شده  پیگیر رفع  مشکل خواهد شد.

مهدی اسماعیلی؛ نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با ابراز تاسف از اینکه نظام آموزش عالی شهرستان در شأن میانه نیست، گفت: مسئولین بالادستی در گذشته نسبت به توسعه آموزش عالی در شهرستان میانه آنطور که باید عمل نکرده و بی توجهی نموده اند که حاصل آن وضعیت نامناسب فعلی است که تغییر این وضعیت نیازمند عزم جدی همه ما مسئولین است.

عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه فاصله زیاد میانه از مرکز استان، نامناسب بودن راهها و خطرات جاده ای از جمله عوامل مهمی است که ضرورت توسعه آموزش عالی در شهرستان را صدچندان می کند. وی افزود:  رؤسای دانشگاه ها در این راستا باید برای ایجاد رشته های پرمتقاضی و کاربردی پیشقدم بوده و هرجا که نیاز بود ما هم آماده ایم پیگیری های لازم را انجام دهیم.  

سید مرتضی حسینی؛دیگر نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه تعداد و تنوع دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در کشور ما به نسبت جمعیت مان بسیار زیاد است که این مسئله باعث شده که سخت گیری های لازم برای تربیت نیروهای متخصص در اغلب دانشگاه های ما صورت نمی گیرد و برعکس دریافت مدارک تحصیلی در سطوح عالی بسیار آسان و سهل می باشد. وی افزود:بعضاً دانشگاه های ما تمام تمرکز خود را به جذب دانشجوی بیشتر معطوف میکنند و جز تلف کردن چند سال از عمر جوانان و به تأخیر انداختن ازدواج آنها خروجی دیگری ندارند و تنها خروجی آنها فارغ التحصیلان فاقد مهارت های کاربردی است.

در ابتدای این جلسه دکتر کریمی؛ دبیر جلسات شورای آموزش عالی شهرستان با قرائت مصوبات جلسه قبلی، گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای مصوبات شورا ارائه کرد و در ادامه رؤسای دانشگاه های پیام نور، آموزشکده فنی و حرفه ای،شبکه بهداشت،آموزش و پرورش،پیام نور مرکز ترکمنچای،دانشگاه آزاد اسلامی و دانشکده فنی و مهندسی به ترتیب مسائل و مشکلات مجموعه های تحت أمر خود را بیان کرده و درخواست های خود را از مسئولین حاضر درجلسه مطرح نمودند.